The Ultimate Guide To petek tamiri

Wiki Article

15 yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Tv set tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Şu tesisat comprehensive daire sıva altı üstü konforlu şekilde yapılır ve teslim edilir kaçak tespit kırmadan dökmeden yapılır petek temizleme petek değişimi ve de doğal gaz tesisat kombi şofben hermetik şofben sıfileır ve montajları ile su tesisat adına herşey

Doğru yapıştırıcı ile delik kalorifer peteğini tamir etmenin Helloç de zor olmadığını göreceksiniz.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the greatest YouTube working experience and our latest features. Find out more

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Bu fazla maliyeti ortadan kaldırmak advertisementına petek bakımını aksatmamanız önerilir. Böylece tam ve verimli bir şekilde eviniz ve iş yerleriniz ısınacaktır. Ekonomik bir hizmetin yanı sıra kalıcı bir hizmettir.

Yeni teknoloji ile birlikte cihazlı su tesisatçılar petek tamiri ortaya çıkmaya başlamıştır. Geçen zamanla doğru orantılı olarak tecrübeye ve yeni cihazlara sahip olan tesisat firmamız kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Yukarıda anlattığımız gibi; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı; epoksi macundur.

Kombiniz ile yaşadvertisementığınız herhangi bir sorun karşısında kombicinizi arayarak yardım isteyerek yaşamınızı daha güvenli sürdürebilirsiniz. 

Mr Usta olarak, İstanbul ve Ankara'da kombi servisi hizmetleri sunmaktayız ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız.

Bütün kombi işlerini yapabilirim.bu işle ilgili sertifikam mevcuttur.evden kombiniz alınıp rezervasyonu yapılıp tekrar monte edilir.Petek temizliği musluk değişimi ve satışı yapılmaktadır.Bilgi üniversitesi teknik servisinden emekliyim

Petek tamiri hakkında detaylı bilgi almak, fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız dimension bir telefon uzakta olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Evlerin olmazsa olmazı ve vazgeçilmezi sıcak su ve ısınma için kaynaktır. Ofisinizde sıcak su kullanımı yalnızca bardaklarınızı yıkamak için gerek duyduğunuz bir faktör ise ilk sıradaki gereklilikler arasında bulunmaz. 

Report this wiki page